subota, 29. srpnja 2023.

Čarobnim zapisom do ljubavi

 

Najveći dio ljubavnih zapisa ili talismana spada pod djelovanje planete Venere, i njenog dana petka, pa se stoga i rade u tom vremenu. Zapisi se rijetko ispisuju običnom hemijskom olovkom, što mora biti određeno nekim pravilom, već takozvanim duhovnim mastilom: kombinacija mošusa, šafrana i ružine vodice. Svaki zapis se piše na bijelom listu bez linija, koji se i prije rada i nakon pisanja provuče nekoliko puta kroz dim tamjana ugodnog mirisa. Onaj koji piše zapis mora biti čistog tijela i odjeće, licem okrenut u pravcu Kible. Pošto u svakom ljubavnom zapisu postoje spiritualne sluge prije samog rada moraju se protjerati takozvani kućni džinni, koji inače kvare svaki magijski rad. Dok se ispisuju slova i crtaju simboli ne smije se s nikim razgovarati, niti u sobi smije biti drugih osoba.

1. Zapis se ispisuje petkom, u satu Venere, i baci u tekuću vodu.

 

2. Crnim mastilom zapis se ispiše na jajetu koje je snijela crna kokoška.

Tako ispisano jaje stavi se u vatru. Operacija se radi u Venerinom satu.

3. Kako bi se osigurao povratak voljene osobe, koja vas je iz nekog razloga napustila, ovaj zapis se piše na nekom dijelu njene odjeće sa duhovnim mastilom.

Nakon što se napiše zapis se zapali kao fitilj u ulju od susama.

4. Kako bi stekli određenu popularnost i privukli pažnju drugih ljudi potrebno je ispisati sljedeći zapis duhovnim mastilom u prvoj lunarnoj fazi, i u satu planete Venere, na dva bijela lista.  Nakon što se okade tamjanom jedan list (zapis) se baci u tekuću vodu a drugi premota i nosi uza se.