subota, 29. srpnja 2023.

Ljubavni zapisi za osvajanje željene osobe

 Kratki ali sadržajno veoma moćni zapisi česti su u ljubavnoj magiji, naročito onda kada uz njihovu pomoć treba privući i osvojiti pažnju određene osobe.

1. Talismanski znaci se ispisuju ponedjeljkom u satu Merkura na komadu hljeba ili neku drugu hranu koja se zatim ponudi željenoj osobi da pojede. Naravno, ta osoba ne smije ništa primjetiti.

2. Kako vas željena osoba ne bi odbila, recimo želite je pitati da izađete na piće, piše se sa duhovnim mastilom ovaj zapis, te onda, nakon ispisivanja, stavi pod jezik.

3. Da biste prizvali svog ljubavnika (voljenu osobu)  na četiri lista papira ispisuje se ovaj čarobni zapis a ispod njega magijska naredba. Onda se na svaki list tojest zapis stavi 3 zrna soli, 4 zrna bibera i malo nečega slatkog, poput suhe grožđice, i baci u vatru.

4. Ovaj talisman se ispisuje na pergamentu (ovčijoj koži) u satu planete Venere i odmah nakon toga baci u vatru izgovarajući prikladnu magijsku formulu.

5. Ovim čudesnim zapisom može se vratiti voljena osoba, čak i ako je prošlo mnogo vremena od razlaza ili rastanka. Sihir se izvodi petkom u satu planete Venere. Potrebno je nabaviti dva živa vrapca. Jedan se zakolje i njegovom krvlju se napiše zapis na bijelom papiru a zatim se ispisani papir okadi u tamjanu od mastike i mošusa. Nakon toga se papir presavije u što manji oblik i veže vrapcu oko vrata. Kada se pusti da odleti kaže se: "Uzdam se u vas, o sluge ovih imena da ispunite tog i tog ljubavlju i privrženošću prema meni, odmah, sada, ovaj tren!"

6. Simboli i slova se ispišu na jajetu crne kokoške koje se onda stavi u vatru.

7. Da bi određena (voljena) osoba došla do vas, ma gdje god se nalazila, uzmite konjsku potkovicu  i na njoj urežite nečim oštrim dolje navedeni zapis, a zatim potkovicu zakopajte pod mjesto na kojem će gorjeti vatra nekoliko sati ili čitavu noć. Na potkovicu mora se napisati ime željene osobe i njene majke.

8. U satu Venere ovaj zapis treba napisati na komadu hljeba ili nekoj drugoj hrani te dati crnom psu da pojede.